De tandzorg van morgen? Daar werken we samen aan

Omdat Odontolia duurzame partnerschappen wil aangaan met tandartsen, is het druk bezig met de oprichting van een dienstenplatform dat veeltoegevoegde waarde moet bieden, bedoeld om hen alle nodige ondersteuning te geven. Daardoor kunnen zij zich volledig concentreren op hun behandelingen en hun patiënten.

DSC2751
DSC2751
PHOTO by STYN be 6

Werken als tandarts

Ben je een generalist of specialist en ben je op zoek naar een flexibele en aangename werkomgeving? Odontolia verleent je toegang tot allerlei diensten om je activiteiten uit te bouwen.

9a60232f a8a7 4f8c 98bb f0624c684946

WERKEN ALS MONDHYGIËNIST

Zet jij je eerste stappen in de wereld van de tandheelkunde als mondhygiënist? Odontolia staat klaar om je te verwelkomen in een van zijn praktijken.

Gabriela Freitas Bolonha

Stage lopen in de tandeelkunde

Ben je op zoek naar een afstudeerstage of een met een diploma gelijkgestelde stage in de tandheelkunde? Odontolia effent voor jou het pad om je carrière te lanceren. Aangename en professionele werkomstandigheden, evenals teamgeest en respect voor menselijke waarden dragen wij hoog in het vaandel. zijn

DSC7789

Mentorprogramma

Dankzij ons uitgebreide netwerk van tandheelkundige professionals biedt Odontolia tandartsen de mogelijkheid deel te nemen aan ons mentorprogramma. 

Hierbij kunnen ze mentor worden en studenten, collega's of andere professionals begeleiden tijdens observatiedagen.

Dit vrijwillige programma is bedoeld om uitwisseling en kennisdeling binnen het Odontolia-netwerk te bevorderen. Het staat open voor elke professional die zijn expertise wil delen met onze stagiairs en collega's.

DSC7789

Ontdek onze vacatures

  • Tandartsen
  • Mondhygiënist
  • Stagiair
Odontalia 12

Maak een afspraak

Waag de sprong, net als veel van je collega's die al lid zijn van Odontolia!

Contacteer partnership@odontolia.com

Meer weten ?

Bent u tandarts, mondhygiënist of tandarts in opleiding en wenst u meer informatie over Odontolia?

Menu

NLFR
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×