DE PRAKTIJK VAN MORGEN? DAAR WERKEN WE SAMEN AAN

Welkom bij Odontolia, de Belgische tandheelkundige groep die over heel België meer dan 40 tandartspraktijken verenigt.

Ons netwerk is gebaseerd op kennisdeling tussen aangesloten specialisten en de ondersteuning die onze managementteams bieden in alle organisatorische aspecten die komen kijken bij het beroep van tandheelkundige.

DSC7674
DSC7674

Onze praktijken

Loading map...

Binnen Odontolia worden beslissingen altijd in overleg genomen

Elke tandarts heeft de mogelijkheid om aandeelhouder te worden van Odontolia en zo actief deel te nemen aan de besluitvormingsprocessen die betrekking hebben op de werking en de prioriteiten van de groep.

Wij zorgen voor onze specialisten zoals zij voor hun patiënten zorgen

 • Ten dienste van zorgverleners: onze Clinic Managers staan klaar om de hoofdtandartsen te begeleiden bij het organisatorische en operationele beheer van de praktijk, maar ook om ervoor te zorgen dat de tandartsen van het team tevreden zijn.
 • Luisterend oor voor zorgverleners: wij bieden oplossingen die aangepast zijn aan de behoeften van de zorgverleners.
 • Een dynamisch Odontolia-netwerk: wij organiseren het hele jaar door evenementen om onze praktijkteams samen te brengen. Daarnaast geven we hun toegang tot trainingsprogramma's en onze online 'Who's Who', zodat ze binnen het volledige Odontolia-netwerk makkelijk contact kunnen leggen.
 • Actieve participatie door zorgverleners: je kan je stem laten horen in het bestuur van Odontolia, van de praktijk over het D.O.C. (Dental Organisation Committee) tot de raad van bestuur. Zo streven we ernaar om ieders belangen af te stemmen op het Odontolia-project.
 • Vrijheid voor zorgverleners: je behoudt je therapeutische vrijheid, inclusief de keuze van labo's, klein materiaal en het beheer van je afsprakentijd.
 • State-of-the-art technologie: voor jouw comfort en dat van je patiënten zijn de praktijken van Odontolia uitgerust met de nieuwste technologie. Alle specialiteiten hebben toegang tot de apparatuur en verbruiksartikelen die nodig zijn.
Screenshot 2023 03 31 at 10 47 11

De waarden die ons verenigen bij Odontolia

 • Excellentie: ons streven naar uitmuntendheid mondt uit in een voortdurende zoektocht naar verbetering van kwaliteit, professionaliteit en vaardigheden. Alle leden van Odontolia staan open voor feedback.
 • Samenwerking: we werken samen om gezamenlijke doelen te bereiken.
 • Respect: onze benadering is gebaseerd op luisteren en achting voor elkaar.

   Maak een afspraak

   Waag de sprong, net als veel van je collega's die al lid zijn van Odontolia!

   Contacteer partnership@odontolia.com

   Meer weten ?

   Bent u tandarts, mondhygiënist of tandarts in opleiding en wenst u meer informatie over Odontolia?

   Menu

   NLFR
   Your browser is out-of-date!

   Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

   ×