Maak een afspraak
or questions?
Mail us
DSC9637

Cabinet dentaire Chamadaga

DSC9637

Cabinet dentaire Chamadaga

Grez-Doiceau

Een warm en vriendelijk welkom

Onze behandelaars verwelkomen u met eenvoud en professionaliteit en bieden u de meest geschikte oplossingen voor uw behoeften. Dit alles in een vriendelijke sfeer gebaseerd op luisteren en respect.

logologo

Onze specialisaties

Algemeen tandarts

Chirurgie & stomatologie

Discipline de médecine dentaire qui détermine et soigne les blessures, maladies (tumeurs) et anomalies de la bouche (kyste), des mâchoires et de la face.

Kindertandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

  • Algemeen tandarts
  • Chirurgie & stomatologie
  • Kindertandheelkunde
  • Esthetische tandheelkunde

Een toegewijd en multidisciplinair team

Uw gezondheid is onze hoogste prioriteit. Om deze reden vormen we een georganiseerd team van tandartsen met diverse achtergronden. Onze dagelijkse missie is ervoor te zorgen dat u een persoonlijke opvolging en kwaliteitsvolle tandheelkundige zorg ontvangt.

DSC9692

Een gunstige en toegankelijke locatie

Gelegen in een groene omgeving in Grez-Doiceau, bevindt onze praktijk zich op een gunstige en toegankelijke locatie in Waals-Brabant, dicht bij de E411-snelweg en de N25. Ter plaatse is er een privéparkeerplaats beschikbaar voor maximaal comfort tijdens uw afspraken.

DSC9637

Specialisaties

Ervaren en regelmatig bijgeschoold, informeert ons team van tandartsen u en biedt verschillende mogelijke behandelingsopties aan.


Onze specialiteit: Esthetische tandheelkundige zorg zoals tanden bleken, het plaatsen van facings en het plaatsen van implantaten. We zijn ook bevoegd voor tandheelkundige chirurgie en kinderzorg.

DSC9643

Collaborations

Parce que nous voulons pour chacun de nos patients un suivi optimal et des soins de la meilleure qualité qui soit, nous avons noué des relations avec des spécialistes reconnus.

En cas de nécessité de soins plus spécifiques, vous serez donc envoyé en toute confiance chez les meilleurs experts à même de régler votre problème.

DSC9655
DSC9747
Alain Jacques
Dentiste gérant
  • - Algemeen tandarts
DSC9720
Philippe Louis
Dentiste gérant
  • - Algemeen tandarts

Openingsuren

maandag

Geaccepteerde betaalmethoden

Apple Pay
Visa
Cash
Bancontact

Contact

Cabinet dentaire Chamadaga

1390Grez-Doiceau
Menu

NLFR
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×