Begeleiding van een jonge tandarts

Interview met Alexandre Sueur van het Centre dentaire Odeis

Implants 1000x600
Implants 1000x600

Interview met Alexandre Sueur van het Centre dentaire Odeis

Alexandre Sueur, expert in kroon- en brugwerk, krijgt gedurende 6 maanden één keer per week een jonge algemeen tandarts op bezoek die zich hierin graag zou specialiseren. Guillaume Duchêne heeft onlangs zelfs beslist om deeltijds bij Odéïs te werken en er zijn eerste patiënten te behandelen.
Bovenop het technische leerproces, maken Alexandre en Guillaume van deze periode ook gebruik om van ideeën te wisselen over hoe ze het meest geschikte behandelplan kiezen.

Het is een echte meerwaarde in beide richtingen: de leermeester deelt zijn kennis tijdens de observatiedagen, maar de tandarts in opleiding deelt eveneens zijn ervaringen, brengt een energieboost in de praktijk en stelt nieuwe ideeën voor op het vlak van de nieuwste ontwikkelingen (techniek, apparatuur, digitalisering,…)

Wat onthouden we hiervan ?
Er zijn geen wettelijke beperkingen. De begeleiding is een simpel principeakkoord waar niemand aan gebonden is. Er is een dubbel voordeel: zowel het delen van kennis en ervaring, als de meerwaarde van een innovatieve kijk op de tandartsenpraktijk.”

Menu

NLFR
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×